CEVNI SVETLOBNIKI

NE SAMO ZA PASIVNE HIŠE

Nudimo enakomerno osvetljena sončna delovna mesta, skladišča ali prodajna področja, brez potrebe po električni razsvetljavi skozi dan in zmanjšanje večkratnih servisiranj in menjav električnih luči. Lightway pomaga zmanjšati emisije CO2 in izpolnjevanje okoljskih zahtev za podjetja in znižuje račune za porabo električne energije za nesmiselno razsvetljavo z električnimi lučmi skozi cel dan. Dobavljamo veliko naravne svetlobe za zaposlene, tako da se njihova delovna uspešnost ne bo zmanjšala, in bodo imeli energijo in pripravljenost za nadurno delo, če je to potrebno.

Zagotavljamo več prometa v prodajalnah, ki so oskrbljene s sončno svetlobo s kristalnimi svetlobniki Lightway. Še posebej moški porabijo več in ostanejo dlje, če je dovolj sončne svetlobe v trgovini. Izpolnjujemo zahtevane standarde za razsvetljavo v stavbah. Lightway prinaša veliko sončne svetlobe za različne vrste vizualne kompleksnosti dela in omogoča odobritev prostora kot stalno delovno mesto.

 

 

 

Kaj pa je lahko svetlobnik ?

 

Svetlobnik lahko namestimo na vsako streho, poševno ali ravno, pokrito s katerokoli kritino !

 

 

 

 

S pomočjo kristalnih svetlobnikov vam pomagamo preživljati trenutke ob sončni svetlobi, v kateremkoli delu hiše, izbira je vaša...