Search

Modeli Kristal 

Kristal 200

Za osvetlitev hodnikov, manjših toaletnih prostorov in podobno. zakaj bi prižigali luč, ko imate lahko svetlobo ves čas 

Kristal 300

osvetlite si hodnik, sobo, delovni pult 

Kristal 400

kristal 400 pripelje dovolj svetlobe v vaš bralni kotiček, osvetli kuhinjo, sobo, kopalnico

Kristal 600

Kristal 600 s pleksi ali kristalno kupolo. za veliko svetlobe v vašem prostoru

Idealna izbira za družinske hiše

Kolekcija cevnih svetlobnikov CRYSTAL je edinstvena zaradi uporabe steklene strešne kupole. Narejena je iz češkega kristala in se praktično ne stara. V primerjavi s plastično kupolo je odporna na UV žarke. Kristal ima odlično sposobnost zbiranja dnevne svetlobe, tudi če je oblačno in ne izkrivlja naravnih barv dnevne svetlobe. 

 Površina kristala je zelo gladka in trda, smog ali nečistoče se nanjo ne primejo, zato ga skoraj ni treba vzdrževati. Kristalna kupola se po nekaj letih ne obarva rumeno in še desetletja oddaja enako naravno svetlobo. 

 Kristalna kupola je posebne oblike da sprejme kar največ svetlobe skozi cel dan, tudi če je oblačno. Kolekcija Lightway Crystal HP je na voljo v modelih 200, 300, 400 in 600

Blue Performance

 Brez toplotnih mostov !
 Toplotnoizolacijski element pozimi preprečuje izgubljanje toplote skozi cev iz notranjosti. Po drugi strani pa poleti preprečuje pregrevanje notranjosti zaradi visoke temperature zunaj. Blue Performance preprečuje kondenzacijo vode v cevi in ​​posledično vdoru vode v razpršilnik in stropno konstrukcijo. Svetlobno cev je enostavno povezati z izolacijskim elementom Blue Performance in zatemnilnikom.

Lightway Kristal HP- specifikacije

osnovni elementi svetlobnikov Lightway

Kristalna strešna kupola

strešna kupola narejena iz pravega Češkega kristala poleg dolge življenske dobe ima tudi odlične sposobnosti sprejemanja sončne svetlobe celo v oblačnem vremenu !

  • narejena iz kristala
  • posebno oblikovana za maksimalno učinkovitost
  • odlične sposobnosti sprejemanja svetlobe

  Dimenzije:             zunanji premer:          višina:          
    Typ 200                        192 mm                 84 mm            
    Typ 300                        262 mm               105 mm          
    Typ 400                        371 mm               142 mm          

Visokodobojne cevi

Notranjost visokoodbojne cevi je narejena iz srebra ter silicijevega oksida, ki se fiksirata v vakuumu. Površina se ne more odluščiti niti se ne spreminja . spajanje cevi je enostavno in preprosto, da zagotovimo odličen prehod naravne svetlobe od strehe do stropa

Stropni razpršilnik

Stekleni stropni razpršilnik preprečuje bleščanje in sončne žarke enakomerno širi po sobi, tako da svetloba prehaja skozi celoten prostor. Razpršilnik mehča moč svetlobnih žarkov in jo enakomerno širi. Kakovostni difuzor je izdelan iz stekla in zato ostaja vedno enak. Ne postane rumene barve, odporen je na praske in oddaja dnevno svetlobo brez izgube jakosti svetlobe. Svetloba ostane jasna in ohranja svoj naravni barvni spekter.